Zde nalezneš pozvánky na zajímavé akce Hnutí Brontosaurus

Dort pro Brontosaura


Hnutí Brontosaurus oslaví 35. narozeniny


Milí členové a příznivci Hnutí Brontosaurus, zveme Vás na Dort pro Brontosaura - společnou oslavu brontosauřích narozenin, která se koná od 25. do 28. září 2009 v Archeoskanzenu Modrá u Velehradu. Letos uplyne již 35 let od chvíle, kdy z původně jednorázové Akce Brontosaurus se v roce 1974 (OSN tento rok vyhlásila Rokem Životního prostředí) stalo celostátní hnutí.

Od svého spontánního vzniku prošly hnutím tisíce dětí a mladých lidí, kterým není lhostejný vliv člověka na životní prostředí. Pojďte se společně s námi podívat, jak Hnutí Brontosaurus žije v současné době, co všechno se naučilo a jaké životní plány má před sebou. Vezměte své přátele a známé a přijeďte se přesvědčit, že ačkoliv se letošní Dort koná v archeoskanzenu, do starého železa Brontosauři opravdu nepatří.

Dort, to totiž není jen pouhá oslava narozenin, ale především velké setkání lidí, kteří se kolem Brontosaura pohybují, ať už jsou jeho členové, kamarádi, příznivci nebo nepravidelní účastníci jeho akcí. Dort je tu i pro ty, co už řady aktivních brontosaurstva opustili, ale i pro nadšence, kterým je blízká myšlenka dobrovolnické pomoci přírodě a kulturním památkám.

Na Dortu se můžete těšit na setkání se známými tvářemi z Brontosauřích akcí, hry, koncerty, výstavy, tvořivé dílny, sportovní klání nebo čajovnu. Jako obvykle nebude chybět trocha dobrovolnické práce na opravě slovanského skanzenu. Jo, a abychom nezapomněli, samozřejmě taky dort!

http://dort.brontosaurus.cz/img/veverky2.png

http://dort.brontosaurus.cz

http://www.brontosaurus.cz


Zobrazeno 1232×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková